Steun ons

Doneer maandelijks
met de 99 Club

De 99 Club bestaat uit fantastische mensen met een groot hart. Leden van de 99 Club schenken elke maand 10€ via doorlopende opdracht aan Altijd Vrouw.

Eenmalige donatie
of Altijd Vrouw juweel?

Wil je een eenmalige donatie doen? Of ben je geïnteresseerd in de aankoop van ons exclusief Altijd Vrouw juweel? Bekijk snel de mogelijkheden.   

Word onze nieuwe vrijwilliger

Voel jij je aangesproken door de boodschap van Altijd Vrouw en wil je je graag inzetten voor onze organisatie? Laat van je horen, we zijn steeds op zoek naar vrijwilligers!

Organiseer een fundraising

Zie je het zitten om met je bedrijf of vereniging een evenement te organiseren ten voordele van Altijd Vrouw? Of past een fundraising in het plaatje van je reeds geplande event?

Wat doet Altijd Vrouw?
Waarom is er nood
aan Altijd Vrouw?

99 Club

Wat is de 99 Club?

De 99 Club bestaat uit fantastische mensen met een groot hart. Leden van de 99 Club schenken elke maand 10€ via doorlopende opdracht aan Altijd Vrouw. Met die financiële steun kunnen we de Altijd Vrouw-bons uitreiken en toveren we zo een glimlach op het gezicht van een kankerpatiënte.

Maar er is meer… hoe meer leden we hebben in de 99 Club, hoe meer zichtbaarheid we krijgen en hoe meer onze vrijwilligers gevraagd worden om lezingen en info- avonden te organiseren, waardoor we ‘kanker en vrouwelijkheid’ uit de taboesfeer kunnen halen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als lid van de 99 Club schrijf je 10 euro per maand over op IBAN: BE13 068 9999839 39 via domiciliëring. Dit kan via elektronisch bankieren of bij de bank in uw buurt.

We willen zoveel mogelijk vrouwen met kanker kunnen helpen en dat lukt met jullie steun. Aarzel dus niet, en word lid van de 99 Club!

Voornaam en Naam

Adres (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw Bankrekeningnummer (verplicht)

ja ik wens op de hoogte gehouden te worden van AltijdVrouw nieuws

Ben jij onze ambassadeur?

Altijd Vrouw heeft ambitie. We streven er naar om de 99 Club ooit om te dopen tot de 199 Club of zelfs 299 Club. Jaarlijks krijgen zo’n 27.000 vrouwen te horen dat ze kanker hebben.

Wij willen zoveel mogelijk vrouwen helpen. We gaan er voor! Kent u in uw omgeving nog mensen met een groot hart? Vertel over Altijd Vrouw en over de 99 Club, iedereen is welkom!

Getuigenissen

Annick Boeynaems

“Ik ben lid geworden van 99Club omdat ik het nobel vind om stil te staan bij de persoon zelf en niet
enkel en alleen bij de ziekte.  Imagine the world without beauty and dare to say that the beauty is vanity.”

Anneliese Monden

“Ik aarzelde geen seconde om me lid te maken van de 99club. De VZW verricht prachtig werk rond de verbinding tussen het uiterlijke en het innerlijke genezingsproces. Je mooi blijven voelen als vrouw, zelfs tijdens zulke moeilijke periode… Dat verdient steun, veel steun. Ik hoop dat ik snel deel zal uitmaken van de 999club…”

Fiscaal attest

Steun je  als lid van de 99club met een maandelijks bedrag en wil je hiervoor graag een fiscaal attest? Vul dan onderstaande gegevens in en verstuur dit naar ons. Zo hebben we alle nodige info om het attest op te maken op de naam/ titularis van de rekening van waar de bijdrage werd gestort. Als je onze vereniging met een minimum van 40 € per jaar steunt, dan mag je daarvan 45% in mindering brengen op je forfaitaire belastingen. De fiscale attesten worden in de lente van het jaar volgend op het jaar van je storting opgestuurd.

Donatie, wenskaarten of Altijd Vrouw Juweel

Steun je ons met een donatie?

Elke bijdrage telt

Een donatie, groot of klein, betekent een grote steun voor onze werking. We zijn dan ook iedereen dankbaar die een steentje bijdraagt. Met de fondsenwerving kunnen we vrouwen bewust maken over de mogelijkheden om het uiterlijk tijdens de kankerbehandeling extra te verzorgen.
Voor slechts 15€ tovert u 8x een glimlach op iemands gelaat met onze wenskaarten met pit! Deze kaarten werden gemaakt in samenwerking met kankerpatiënten en zijn veel krachtiger dan de klassieke “beterschap” kaart die je overal vindt.

Nu doneren?

Wil je ons graag steunen met een donatie? Dan kan dit door het door jou gekozen bedrag over te schrijven naar ons bankrekeningnummer IBAN: BE13 068 9999839 39. Dankzij jouw steun kunnen we bons schenken aan vrouwen die het nodig hebben. Samen geven we ze een duwtje in de rug zodat ze ook tijdens de behandeling kunnen stralen.

Wenskaarten met pit

“Beterschap, het komt allemaal wel goed”, daar word ik zo boos van, hoorden wij van dames met kanker. Ze voelen zich vaak onbegrepen wanneer ze een tradioneel “beterschapkaartje” ontvangen. Het is kanker, geen griepje! Dan mag het kaartje ook best wat meer pit hebben.

Dus voelden wij ons geroepen om daar iets aan te doen. Onze meter, Veerle Dobbelaere, kroop voor ons in haar pen en bedacht een heel aantal kaartjes met pit. Die legde ze voor aan een panel van dames met kanker. 8 kaartjes werden unaniem verkozen, dus die werden weerhouden. Daarnaast hadden zij ook het geweldige idee om uitnodigingen op te maken voor “booby-parties”.
Via Veerle Dobbelaere kwamen we bij een andere dame met een groot hart een fantastische tekenpen, Katrien Van De Steene. Zij ontwierp onze pittige kaartjes, volledige gratis.

Een vriendin en tegelijkertijd een goed doel steunen?
Het kan met deze wenskaarten met pit!
Voor 15€ tover je 8x een glimlach tevoorschijn…
een kleine moeite, een groot verschil.

De kaartjes zijn te koop per pakje van 8 kaartjes voor 15€ bij de meeste Partners met een Hart: zie lijst.

Of rechtstreeks bij onze vzw aan 15€ + verzendkosten 2.5€
JA, ik bestel wenskaarten aan 17.5€ per pakje van 8 wenskaarten – vul hieronder het formulier in.

TotalEUR

Ik schrijf het totaalbedrag over op bankrekeningnummer IBAN: BE13 0689 9998 3939 en plaats bij de mededeling het aantal bestelde pakjes: 1 pakje, 2 pakjes, ...

Het Altijd Vrouw juweel

Ben je op zoek naar een origineel geschenk met een hartverwarmende boodschap? Dan kunnen we je de prachtige Altijd Vrouw-juwelen aanbieden. Uit engagement voor onze missie en werking ontwierp kunstenares Petra Warmerdam een halsketting, oorbellen en een broche met daarin subtiele verwijzing naar Altijd Vrouw. Wil je iemand verwennen of extra bedanken én meteen onze werking steunen? Aarzel dan niet ons te contacteren en je bestelling door te geven.

Getuigenissen

Redevco – Eric Van Dyck

“Verantwoord maatschappelijk ondernemen staat bij Redevco hoog in het vaandel. Het steunen van organisaties en mensen die zich inzetten voor het welzijn van anderen krijgen hierbij onze volle aandacht. Kanker en nog meer de gevolgen voor, tijdens en na de behandeling verdienen onze volle inzet en dit wordt dankzij Altijd Vrouw perfect onder de aandacht gebracht. Het was voor het Redevco team dan ook een prachtige challenge om zoveel mogelijk fondsen te verzamelen via de Mont Ventoux beklimming en de voldoening achteraf was enorm. ”

Fiscaal attest

Steun je ons met een eenmalige donatie en wil je hiervoor graag een fiscaal attest ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en verstuur dit naar ons. Zo hebben we alle info om het attest op te maken op de naam/titularis van de rekening van waar de bijdrage werd gestort. Als je onze vereniging met een minimum van 40 € per jaar steunt, dan mag je daarvan 45% in mindering brengen op je forfaitaire belastingen. De fiscale attesten worden in de lente van het jaar volgend op het jaar van je storting opgestuurd.

Word vrijwilliger

We kunnen alle handen gebruiken

De inzet van onze vrijwilligers is de motor van onze vzw. Met een team van geëngageerde mensen lukt het om onze doelen waar te maken. Vrijwilligerswerk kan heel divers zijn. Iedereen kan onze organisatie op zijn of haar manier steunen. Maar we kunnen altijd extra hulp gebruiken.

Heb jij interesse om mee je schouders onder ons project te zetten? Heb je toffe ideeën voor nieuwe acties? Wil je onze folders verdelen in ziekenhuizen of bij zorgverstrekkers en zo de bekendheid van onze vzw vergroten? Neem dan snel contact met ons op.

Welke boodschap geeft Veerle Dobbelaere,
meter van Altijd Vrouw?
Wat kunnen mensen doen
om Altijd Vrouw te steunen?
Waarom is Veerle meter geworden
van Altijd Vrouw?
Moet je als vrouw altijd mooi zijn
tijdens je ziekte?
Welke boodschap geeft Sofie Weiss,
gezicht van Altijd Vrouw?
Wat bracht jou op het idee
het gezicht van Altijd Vrouw te zijn?
Wat is de meerwaarde
van Altijd Vrouw?
Waarom moet je
mooi zijn?

Getuigenissen

Ils Van de Weygaert

“Ik gun elke vrouw, gezond of ziek, dat mooie moment van zelfwaardering.  Als ik weet dat mijn inzet één vrouw, één moment zo’n heerlijk gevoel kan geven, dan is dat al meer dan de moeite waard! Daarom ben ik vrijwilliger bij de vzw “Altijd Vrouw”! Omdat dankzij de inzet van alle vrijwilligers en alle partners, al honderden vrouwen zo’n moment konden beleven, ondanks hun soms moeilijk ziekteproces.”

Organiseer een fundraising

Breien for life!

Organiseer een fundraising

Voel je je als bedrijf of  vereniging maatschappelijk betrokken? Spreekt onze boodschap je aan en heb je zin om ons te steunen door middel van een fundraising?  Aarzel dan niet om ons te contacteren dan kunnen we de ideeën en mogelijkheden bespreken.

Steeds meer bedrijven tonen hun maatschappelijke betrokkenheid door een actie op touw te zetten voor een goed doel. Niet alleen stimuleert zo’n actie het samenhorigheidsgevoel tussen werknemers en werkgevers. Het geeft de onderneming ook een positieve en warme reputatie. Bedrijven die zich betrokken voelen bij de werking van Altijd Vrouw mogen altijd contact opnemen om een fundraising te bespreken.

Vb. Haarwerken Hasselt

Voel je je als vereniging betrokken met wat Altijd Vrouw doet? Wil je met je club een actie ondernemen om geld in te zamelen voor onze werking? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen je graag met de logistieke aanpak en bezorgen je de nodige informatiebrochures en banners.

Vb. Leieland Ladies Circle

Heb je interesse in een fundraising-actie maar heb je niet onmiddellijk een idee?

Hier volgen enkele tips ter inspiratie:

 • Sportieve sponsoractie: bedrijfsteams gaan een uitdaging aan en laten zich sponsoren door sympathisanten. De opbrengst gaat naar het goede doel.
 • Zaken die een opening, nocturne of special evening organiseren kunnen hun gasten oproepen om i.p.v. presentjes mee te brengen een bijdrage te leveren aan een goed doel.
 • Organiseer als vereniging een gezellige avond zoals een quiz, een spaghetti-festijn, BBQ,…. De opbrengst kan je wegschenken aan een goed doel
 • Ik aarzelde geen seconde om me lid te maken van de 99 Club. De VZW verricht prachtig werk rond de verbinding tussen het uiterlijke en het innerlijke genezingsproces.  Je mooi blijven voelen als vrouw, zelfs tijdens zulke moeilijke periode...Dat verdient steun, veel steun.  Ik hoop dat ik snel deel zal uitmaken van de 999 Club... .

  Anneliese Monden

 • Ik ben partner van Altijd Vrouw geworden omdat ik al een tijdje op zoek was naar een juiste vereniging die iets doet voor kankerpatiënten. Het was een klant van mij ( die zelf kanker had ) die me het bestaan van de VZW heeft laten kennen ...

  Nathalie Hauben, Haarinstituut Hasselt

 • Ik heb de bon aangevraagd en een week later zat hij bij de post. Ik heb mijn bon gebruikt om een mooi mutsje te kopen. Het is super dat we een extraatje krijgen voor onszelf, dat doet kankerpatiënten veel plezier. Een mooi initiatief!

  Linda Vranken