Contact

Wie zijn wij?

VZW Altijd Mooi veranderde recent haar naam naar Altijd Vrouw. Onze naam veranderde, maar niet onze idealen. We blijven een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor vrouwen met kanker. De fondsen die we werven, gaan naar de goede doelen van de vzw. Een belangrijk onderdeel daarvan is het uitreiken van bons waarmee vrouwen met kanker zich kunnen laten verzorgen en verwennen bij onze partners.

Onze visie

Het genezingsproces bij kanker vraagt heel wat van lichaam en geest. De impact die een behandeling heeft op het innerlijke en uiterlijke, kan voor veel onzekerheid zorgen. Altijd Vrouw beseft dat het belangrijk is voor kankerpatiëntes om zich vrouwelijk te voelen tijdens en na de behandeling. We adviseren daarom over de mogelijkheden van lichaamsverzorging en geven vrouwen concreet de kans om te genieten van een gepast verwenmoment.

Contacteer ons

Onze waarden

Positivisme

We willen een bijdrage leveren die de leefwereld van vrouwen en hun omgeving tijdens en na het ziekteproces verbetert.

Eerlijkheid

Altijd Vrouw streeft geen commerciële belangen na en draagt er zorg voor dat de activiteiten van de vzw en haar partners duidelijk gescheiden zijn.

Dynamiek

We willen mensen bewust maken over de mogelijkheden die er bestaan om de schoonheid en het welbevinden van vrouwen met kanker te verbeteren. We doen dat met een uitgebreide communicatie via onze website, maar ook door lezingen te geven en persoonlijke informatie te verschaffen.

Openheid

Altijd Vrouw maakt geen onderscheid tussen vrouwen met verschillende culturele, sociale en economische achtergrond.
Wij staan open voor input van en samenwerking met zorgverstrekkers, belangengroepen en andere ondersteunende initiatieven, indien deze een positieve bijdrage leveren aan het verbeteren van de schoonheid en het welbevinden van vrouwen met kanker.

Het huidige bestuur